Warning: Declaration of Page_Overview::getContent() should be compatible with Page::getContent($content = '') in /customers/e/c/b/hoewinik.nl/httpd.www/Page/Overview.php on line 41 Hoe win ik: Online roulette, blackjack, gokautomaten, poker en andere casinospelen
Roulette tips ROULETTE Lees hier meer over de beste tips en technieken voor roulette.


Meer informatie
Doneer via Paypal
Veronica
Veronica poker:
  • Late Night Poker Ace 3: zo: +/- 00.15 uur.
  • Poker After Dark: ma t/m za: +/- 02.00 uur.
  • Premier League 3: ma: +/- 00.00 uur

Meer informatie
Poker tips POKER Leer de potten naar je toe te trekken via onze strategiëen en tips.

Meer informatie

Gokautomaten

Hieronder vind je een overzicht van alle Gokautomaten welke aangeboden worden door onze partners.
Via onderstaande buttons is het mogelijk om de Gokautomaten van een partner te bekijken.
Door op een van de spelen te klikken is het mogelijk om deze gratis te spelen.


Slot Plaza
King Winter Speel King Winter gratis!
Geraak in de vroege wintersfeer met deze ijsbrekende videoslot.
Red White Blue Speel Red White Blue gratis!
Speel in de nationale kleuren der Nederlanden met gulle combinaties.
Random Flashback Speel Random Flashback gratis!
Herriner de leuke fruitmachine tijden met deze Random Flashback en haar dubbel spel!
Tanzoo
Random Runner Speel Random Runner gratis!
De overbekende piek/machine van 1986 is weer terug en hij speelt nu nog lekkerder dan voorheen! 3 Rollen boven en 3 rollen beneden met een prijzenregen op de piek-momenten. Dit is jouw plezier-garantie en je kunt er weer volop van gaan genieten.
Graffiti Speel Graffiti gratis!
De Graffiti, een spannende gokkast met een kopmunt spel, boven en onder spel en een extra bonus fruit spel. Spaar de fruitjes voor extra prijzen. Ook is het mogelijk gewonnen punten op te slaan in de winbank zodat u ze later naar boven of beneden kunt zetten.
TurboReel Speel TurboReel gratis!
Een echte klassieker die nog in elke gokhal te vinden is. Deze gokkast heeft een geweldig bovenspel met 4 rollen en grote winkans!!
NedBet
Pharaoh's Gold Speel Pharaoh's Gold gratis!
Onlangs is bij een opgraving in het westelijke deel van Egypte een briljante ontdekking gedaan: Ook Egyptenaren waren gek op een gokje! Archeologen haalden heel voorzichtig een technologisch wonder uit de grond.
Royal Flush Speel Royal Flush gratis!
Deze kast staat vanaf nu voor je klaar om te spelen! Met gepaste trots presenteren wij de RoyalFlush! Speel met 7 rollen en pak die Mystery! Spelhint: Let op het Dealers Choise logo: deze levert ook tussen de 8 en 200 punten op!
Universe JackPot Speel Universe JackPot gratis!
De Universe JackPot komt rechtstreeks uit de speelhallen! Speel met maar liefst 8 vette winbanken in het topspel. Speel met inzet 8 en bij een volle bak bellen worden er in een keer 600 credits bijgeschreven!
VIP PowerLounge
Random Runner Ultra Speel Random Runner Ultra gratis!
Met de RandomRunner Ultra haal je een hele bekende gokkast naar je huiskamer. Alle bekende elementen zijn aanwezig; de overbekende kroontjes (random waarde tussen de 40 en 2000 credits), het autogamble spel (gokken tussen de 0 en 40 credits) en het wel erg gelikte bovenspel (drie sterren zijn 2000 credits waard. De RandomRunner Ultra is de meest bekende gokkast online en offline!
Multi Stake Speel Multi Stake gratis!
Als je de SupaTron, SuperTron en de SuperStake kent, ken je deze ook: De MultiStake! Alleen lopen hier de prijzen echt hoog op. Deze unieke gokkast is speciaal voor de VIP PowerLounge uitgebracht. Speel met een inzet van 40, 80 of 160 punten in het bovenspel!
Vertigo Speel Vertigo gratis!
Ons paradepaardje Vertigo is een gokkast die je niet snel over het hoofd ziet! Speel op de 10 rollen in het bovenspel en win maximaal 25600 credits in een enkele draai! Ja, je leest het goed! Dit is nog niet eerder gebeurd in gokkastenland! Speel tot en met een inzet van 450 punten per draai in het topspel en laat de multimix van fruitjes maar stromen!
Classic Jackpot
The Game Speel The Game gratis!
Een heuse 2009 remake van de oeroude The Game is deze vernieuwde gokkast met nog lekkernijen aan prijzen dan de oorspronkelijke uitvoering. Het lekkere aan deze gokkast is dat je alle oude bekenden tegenkomt! Pak die The Game symbooltjes voor de Mystery! Of speel in het bovenspel en scoor 100 punten op 3 kersjes!
Mistral Speel Mistral gratis!
Kenmerkend voor de Mistral zijn de bankbiljetten en coins die in het topspel bepalen hoeveel punten je scoort. Superleuk zijn de vraagtekentjes in het topspel. Deze leveren je los allemaal een mystery op van maximaal 200 punten! In het onderspel kun je de cirkellijn vullen. En ook hier kun je een vette mystery verwachten wanneer een van de lijnen vol zijn!
Reelghost Speel Reelghost gratis!
Dit is een van de leukste gokkasten ooit bedacht! De ReelGhost maakt van je dag een feest! Speel in het onderspel de ReelGhost matrix vol en activeer 1 van de 5 features, of laat de punten-bar in opklimmen tot 200 punten! Speel op de hoogste inzet in het topspel om alle verscholen symbolen te activeren en laat je winmeters klimmen tot een ongekende hoogte!
Power JackPot
Club KrisKross Speel Club KrisKross gratis!
Ook zo'n lekkere gouwe ouwe uit de doos van Power JackPot. De Club KrisKross met het onovertroffen zwart/ rood spel is terug! Speel op inzet 1 in het basis spel en naarmate de inzet stijgt, stijgt ook het aantal winlijnen! Superleuke kast die voor velen een nostalgisch gevoel zal oproepen.
MasterClub Speel MasterClub gratis!
De MasterClub voegt een geheel nieuw spelelement toe aan het aanbod van PowerJackPot. Met de autogamble, het 0-1 spel, de 6 winbanken en een hele batterij prima fruitjes is ook deze kast een genomineerde voor onze gallerij der titanen!
Random Runner Speel Random Runner gratis!
Hij mocht niet ontbreken vonden wij: de Random Runner! Speel met inzet 1 in het onderspel en zet de autoplay lekker vast. Alle gewonnen prijzen gaan direct naar het bovenspel. Eenmaal aangekomen in het bovenspel tellen de vijf winlijnen, en dat is goed merkbaar.
Fruitluck
Club Runner Speel Club Runner gratis!
Club Runner is een geweldige Random Runner variatie, die met zijn extra mysteryprijzen in zowel basisspel als bovenspel, garant staat voor een heerlijke goksensatie!
Bar 7 Speel Bar 7 gratis!
Aangezien wij graag luisteren naar de wensen van onze spelers, presenteren we met trots de BAR 7. Inmiddels is BAR 7 een legendarisch spel. Met zijn 8 winlijnen op de 3 rollen van het bovenspel wist deze gokkast reeds vele jaren, het hart van menig gokker een slagje sneller te laten slaan.
Top Spinner Speel Top Spinner gratis!
TopSpinner is een kast die je terug zal nemen in de tijd en je weer het gevoel zal geven dat je in je stamkroeg, je vaste wegrestaurant of favoriete cafetaria staat te spelen. Zoals je gewend zult zijn zal deze Topspinner je opnieuw de tijd laten vergeten.