Strict Standards: Declaration of Page_Overview::getContent() should be compatible with Page::getContent($content = '') in /customers/e/c/b/hoewinik.nl/httpd.www/Page/Overview.php on line 3 Hoe win ik: Online roulette, blackjack, gokautomaten, poker en andere casinospelen
Roulette tips ROULETTE Lees hier meer over de beste tips en technieken voor roulette.


Meer informatie
Doneer via Paypal
Veronica
Veronica poker:
  • Late Night Poker Ace 3: zo: +/- 00.15 uur.
  • Poker After Dark: ma t/m za: +/- 02.00 uur.
  • Premier League 3: ma: +/- 00.00 uur

Meer informatie
Poker tips POKER Leer de potten naar je toe te trekken via onze strategiëen en tips.

Meer informatie

Gokautomaten

Hieronder vind je een overzicht van alle Gokautomaten welke aangeboden worden door onze partners.
Via onderstaande buttons is het mogelijk om de Gokautomaten van een partner te bekijken.
Door op een van de spelen te klikken is het mogelijk om deze gratis te spelen.


Slot Plaza
Black White Speel Black White gratis!
Deze slot toont haar echte kleuren eens de jackpot van maar liefst 25.000 credits is gehaald!
Big Money Game Speel Big Money Game gratis!
Ga voor de BIG BUCKS in het bovenspel en laat het rad je gunstig verrassen.
Las Vegas Speel Las Vegas gratis!
Haal met deze supermooie slot Las Vegas in je woonkamer. Let the fun begin!
Power JackPot
Super Stake Speel Super Stake gratis!
Met recht een van de leukste kasten online: de SuperStake! Speel met een inzet van 1, 4, 8 of 16 credits! De wincombinaties zijn zeer lucratief; op alle vier de rollen in het bovenspel zijn heel veel combinaties mogelijk!
TurboPlay Jackpot Speel TurboPlay Jackpot gratis!
De TurboPlay JackPot is een unieke kast met meerdere leuke varianten waarbij je heel veel prijzen kunt bemachtigen. Speel met inzet 1 voor het normale spel, inzet 4 voor meerdere combinaties met de jokers en knal er op los met inzet 16 waarbij alle jokers los mystery credits geven.
TopTimer Speel TopTimer gratis!
De TopTimer is echt zo'n kast die je gewoon moet spelen! Met een prima onderspel kun je punten vergaren, en met het bovenspel knallen je al snel letterlijk de punten om je oren.
NedBet
Mega Bingo! Speel Mega Bingo! gratis!
Terug van weggeweest: MegaBingo! Op veler verzoek kan er weer van harte Bingo gespeelt worden! Spel het spel slim en wie weet mag jij een gokje wagen op de bingokaart!
Golden Gate Speel Golden Gate gratis!
Rechtstreeks uit de speelhallen: De GoldenGate! Speel met een inzet van 1 credit in het beneden spel. Vul de fruitmatrix met de 9 symbolen en verdien 100 credits, parkeer je punten in de parkeer-meter of speel met een inzet 4 of 16.
Money Honey Speel Money Honey gratis!
Met de Money Honey heb je alle ingredienten in huis om er een potje van te maken! Speel met een inzet van 5, 10 of 20 credits en maar liefst 5 winbanken! De Money Honey is een honingzoete kast!
Tanzoo
Wild Timer Speel Wild Timer gratis!
De neef van de Old Timer is ook in een nieuw jasje gestoken en heeft naast de basis-elementen die de Old Timer al bezit ook nog een WILD-symbool beschikbaar in het club-spel, waardoor je je kans op prijzen aanzienlijk kunt vergroten.
Victory Speel Victory gratis!
De Victory is een geweldige kast met een leuk bovenspel. In het bovenspel kunt u spelen voor 4, 8 en 16 punten of u speelt voor de rode of blauwe symbolen of beide. Elke symbool in zicht telt, dus geen winlijnen, maar altijd prijs.
Black Bull Speel Black Bull gratis!
Nog interessanter door meer- dere mistery spellen. Niet verdubbelen, maar dat komt ten goede aan het bovenspel !
Fruitluck
Classic Runner Speel Classic Runner gratis!
Classic Runner is vrijwel hetzelfde als de Random Runner met als grootste verschil dat de Classic Runner wel van de moderne potten voorzien is. 4 Potten en een Clubmeter die tot 800 punten kan oplopen. Speel gauw weer eens op de Classic Runner.
Club Spinner Speel Club Spinner gratis!
Club Spinner is een geweldige 4-rollen machine, die met zijn 8 potten garant staat voor een heerlijke gok-sensatie!
Top Spinner Speel Top Spinner gratis!
TopSpinner is een kast die je terug zal nemen in de tijd en je weer het gevoel zal geven dat je in je stamkroeg, je vaste wegrestaurant of favoriete cafetaria staat te spelen. Zoals je gewend zult zijn zal deze Topspinner je opnieuw de tijd laten vergeten.
Classic Jackpot
Reelghost Speel Reelghost gratis!
Dit is een van de leukste gokkasten ooit bedacht! De ReelGhost maakt van je dag een feest! Speel in het onderspel de ReelGhost matrix vol en activeer 1 van de 5 features, of laat de punten-bar in opklimmen tot 200 punten! Speel op de hoogste inzet in het topspel om alle verscholen symbolen te activeren en laat je winmeters klimmen tot een ongekende hoogte!
The Game Speel The Game gratis!
Een heuse 2009 remake van de oeroude The Game is deze vernieuwde gokkast met nog lekkernijen aan prijzen dan de oorspronkelijke uitvoering. Het lekkere aan deze gokkast is dat je alle oude bekenden tegenkomt! Pak die The Game symbooltjes voor de Mystery! Of speel in het bovenspel en scoor 100 punten op 3 kersjes!
Mistral Speel Mistral gratis!
Kenmerkend voor de Mistral zijn de bankbiljetten en coins die in het topspel bepalen hoeveel punten je scoort. Superleuk zijn de vraagtekentjes in het topspel. Deze leveren je los allemaal een mystery op van maximaal 200 punten! In het onderspel kun je de cirkellijn vullen. En ook hier kun je een vette mystery verwachten wanneer een van de lijnen vol zijn!
VIP PowerLounge
Random Runner Ultra Speel Random Runner Ultra gratis!
Met de RandomRunner Ultra haal je een hele bekende gokkast naar je huiskamer. Alle bekende elementen zijn aanwezig; de overbekende kroontjes (random waarde tussen de 40 en 2000 credits), het autogamble spel (gokken tussen de 0 en 40 credits) en het wel erg gelikte bovenspel (drie sterren zijn 2000 credits waard. De RandomRunner Ultra is de meest bekende gokkast online en offline!
Hell's Bell's Speel Hell's Bell's gratis!
Met zijn 8 manieren om in te zetten is de Hell's Bells een onvervalste gokkast uit de hetere regionen! Kies voor een inzet van 10, 20, 40, 60, 80, 100, 150 of zelfs 200 punten per spin! Speel via het 0/10 spel en bouw je punten op om vervolgens keihard te innen.
TurboSpinner XXL Speel TurboSpinner XXL gratis!
De TurboSpinner XXL is de allergrootste broer uit de Timer-familie. Met prijzen die tot 2000 punten oplopen kun je met deze gokkast alle kanten op. Speel je punten naar boven en zet 'm gelijk vast met de unieke autoplay knop. Wanneer in het bovenspel (inzet 50 op 5 winlijnen en inzet 100 op 10 winlijnen) gelijkwaardige fruitjes vallen op de actieve winlijnen kunnen de prijzen oplopen tot 2000 credits.