Warning: Declaration of Page_Overview::getContent() should be compatible with Page::getContent($content = '') in /customers/e/c/b/hoewinik.nl/httpd.www/Page/Overview.php on line 2 Hoe win ik: Online roulette, blackjack, gokautomaten, poker en andere casinospelen
Roulette tips ROULETTE Lees hier meer over de beste tips en technieken voor roulette.


Meer informatie
Doneer via Paypal
Veronica
Veronica poker:
  • Late Night Poker Ace 3: zo: +/- 00.15 uur.
  • Poker After Dark: ma t/m za: +/- 02.00 uur.
  • Premier League 3: ma: +/- 00.00 uur

Meer informatie
Poker tips POKER Leer de potten naar je toe te trekken via onze strategiëen en tips.

Meer informatie

Gokautomaten

Hieronder vind je een overzicht van alle Gokautomaten welke aangeboden worden door onze partners.
Via onderstaande buttons is het mogelijk om de Gokautomaten van een partner te bekijken.
Door op een van de spelen te klikken is het mogelijk om deze gratis te spelen.


Fruitluck
Club Runner Speel Club Runner gratis!
Club Runner is een geweldige Random Runner variatie, die met zijn extra mysteryprijzen in zowel basisspel als bovenspel, garant staat voor een heerlijke goksensatie!
Club Spinner Speel Club Spinner gratis!
Club Spinner is een geweldige 4-rollen machine, die met zijn 8 potten garant staat voor een heerlijke gok-sensatie!
Hellraiser Speel Hellraiser gratis!
De nieuwste Fruitluck fruitautomaat is de Hellraiser bij deze kast draait het om de bellen vermomd als duiveltjes. Wanneer je er drie van in het zicht hebt start het echte bovenspel maar wordt het oppassen voor de Hellraiser symbolen.
Slot Plaza
Reel Cash Speel Reel Cash gratis!
Reel cash, spaar de reel cash symbolen en pak de mystery.
Fever Speel Fever gratis!
Geniet van de speelkoorts die deze fantastische fruitmachine jou brengt.
Crazy Bananas Speel Crazy Bananas gratis!
Win een fortuin met Crazy Banana's
Power JackPot
TopTimer Speel TopTimer gratis!
De TopTimer is echt zo'n kast die je gewoon moet spelen! Met een prima onderspel kun je punten vergaren, en met het bovenspel knallen je al snel letterlijk de punten om je oren.
Super Stake Speel Super Stake gratis!
Met recht een van de leukste kasten online: de SuperStake! Speel met een inzet van 1, 4, 8 of 16 credits! De wincombinaties zijn zeer lucratief; op alle vier de rollen in het bovenspel zijn heel veel combinaties mogelijk!
Diamond Deluxe Speel Diamond Deluxe gratis!
Voor de trouwe spelers van PowerJackpot is de originele Diamond DeLuxe geen onbekende. Alleen is deze versie in een geheel nieuwe jasje gehesen. Speel op de vier onderrollen met een inzet 1 of 4.
Tanzoo
Going Bananas Speel Going Bananas gratis!
Het kan niet gekker bij Tanzoo met de 'Going Bananas' Gokkast. Twee aapjes op een rij geeft je al een Mystery prijs, die je vervolgens kunt gokken met het kop / munt spel. Of waan je tussen de apen in het bovenspel en win de jackpot!
Turbo Play Speel Turbo Play gratis!
Grote broer van TurboReel, maar met 1/0 spel dus meteen bovenspel spelen. Boven 4 rollen, 4x extra jokerkans.
Graffiti Speel Graffiti gratis!
De Graffiti, een spannende gokkast met een kopmunt spel, boven en onder spel en een extra bonus fruit spel. Spaar de fruitjes voor extra prijzen. Ook is het mogelijk gewonnen punten op te slaan in de winbank zodat u ze later naar boven of beneden kunt zetten.
VIP PowerLounge
JokersTime Deluxe Speel JokersTime Deluxe gratis!
Met de JokersTime Deluxe haal je alle ingredienten in huis voor een spannend rondje spelplezier! In het onderspel kun je met de gebruikelijke inzet van 10 credits per draai een buffer opbouwen om vervolgens je geluk te wagen in het spectaculaire bovenspel met maar liefst 10 rollen!
Random Runner Ultra Speel Random Runner Ultra gratis!
Met de RandomRunner Ultra haal je een hele bekende gokkast naar je huiskamer. Alle bekende elementen zijn aanwezig; de overbekende kroontjes (random waarde tussen de 40 en 2000 credits), het autogamble spel (gokken tussen de 0 en 40 credits) en het wel erg gelikte bovenspel (drie sterren zijn 2000 credits waard. De RandomRunner Ultra is de meest bekende gokkast online en offline!
Multi Stake Speel Multi Stake gratis!
Als je de SupaTron, SuperTron en de SuperStake kent, ken je deze ook: De MultiStake! Alleen lopen hier de prijzen echt hoog op. Deze unieke gokkast is speciaal voor de VIP PowerLounge uitgebracht. Speel met een inzet van 40, 80 of 160 punten in het bovenspel!
NedBet
Gold Lines Speel Gold Lines gratis!
Met de GoldLines heb je meer winlijnen dan je aan kunt! Speel met een inzet van 16 in het bovenspel en pak je winst op maar liefst 16 winlijnen. Tevens heb je de beschikking over 10 winbanken!
Summer Dreams Speel Summer Dreams gratis!
Speel de SummerDreams en surf over de golven naar hele lekkere prijzen! Speel het onderspel met inzet 1 of kies uit het topspel voor een inzet 4 of 16. De SummerDreams is de zomerkast van 2008!
Double Sixteen Speel Double Sixteen gratis!
De Double Sixteen is wat je met recht een vette kast kunt noemen! De 16 winlijnen maken de gameplay wel erg aantrekkelijk. Tel hier nog de 10 winbanken bij en je hebt een echte topper!
Classic Jackpot
Flash Speel Flash gratis!
Met de bliksemschichtjes is deze Flash een echte topper onder de klassiekers. Deze waanzinnige flash gokkast ziet er niet alleen erg leuk uit maar speelt ook helemaal top! Er vallen zomaar her en der mysteryprijzen als je aan het spelen bent, en dat maakt deze gokkast erg leuk. De winmeter vullen is een makkelijke taak als je je bedenkt dat er reuze veel mooie prijzen te winnen zijn!
The Game Speel The Game gratis!
Een heuse 2009 remake van de oeroude The Game is deze vernieuwde gokkast met nog lekkernijen aan prijzen dan de oorspronkelijke uitvoering. Het lekkere aan deze gokkast is dat je alle oude bekenden tegenkomt! Pak die The Game symbooltjes voor de Mystery! Of speel in het bovenspel en scoor 100 punten op 3 kersjes!
Turboreel Speel Turboreel gratis!
Een gouwe oude die niet mocht ontbreken in de lijst van zware jongens onder de gokkasten! Speel in het onderspel met een inzet van 1 of zet je winst over naar het bovenspel en speel met een inzet van 4 of 16 punten. Een gokje wagen klinkt als muziek in de oren. U kent het aanstekelijke wingeluidje vast nog wel!