Warning: Declaration of Page_Overview::getContent() should be compatible with Page::getContent($content = '') in /customers/e/c/b/hoewinik.nl/httpd.www/Page/Overview.php on line 2 Hoe win ik: Online roulette, blackjack, gokautomaten, poker en andere casinospelen
Roulette tips ROULETTE Lees hier meer over de beste tips en technieken voor roulette.


Meer informatie
Doneer via Paypal
Veronica
Veronica poker:
  • Late Night Poker Ace 3: zo: +/- 00.15 uur.
  • Poker After Dark: ma t/m za: +/- 02.00 uur.
  • Premier League 3: ma: +/- 00.00 uur

Meer informatie
Poker tips POKER Leer de potten naar je toe te trekken via onze strategiëen en tips.

Meer informatie

Gokautomaten

Hieronder vind je een overzicht van alle Gokautomaten welke aangeboden worden door onze partners.
Via onderstaande buttons is het mogelijk om de Gokautomaten van een partner te bekijken.
Door op een van de spelen te klikken is het mogelijk om deze gratis te spelen.


Slot Plaza
Triple Diamond 1 Speel Triple Diamond 1 gratis!
Leuk diamant slot met een 1st coin of de 2nd coin scherm om uit te kiezen.
Hold Timer Speel Hold Timer gratis!
De leukste kast in de serie timer-fruitmachines
Las Vegas Speel Las Vegas gratis!
Haal met deze supermooie slot Las Vegas in je woonkamer. Let the fun begin!
NedBet
Double Sixteen Speel Double Sixteen gratis!
De Double Sixteen is wat je met recht een vette kast kunt noemen! De 16 winlijnen maken de gameplay wel erg aantrekkelijk. Tel hier nog de 10 winbanken bij en je hebt een echte topper!
Ice Cold Speel Ice Cold gratis!
Om het winterseizoen alvast in te luiden hebben we speciaal voor de gelegenheid de IceCold klaar gezet! Pak een kop hete choco en geniet van het winterse tafereel (maar vooral van de riante prijzen)!
Bull's Eye Speel Bull's Eye gratis!
Let's Play Darts! Een unieke fruitmachine die zowel fun voor het oog oplevert maar ook heel lekker speelbaar is. Mooie combinatie, toch? Er kan gegokt worden tot 200 wanneer een winnende combinatie valt.
Power JackPot
TurboPlay Jackpot Speel TurboPlay Jackpot gratis!
De TurboPlay JackPot is een unieke kast met meerdere leuke varianten waarbij je heel veel prijzen kunt bemachtigen. Speel met inzet 1 voor het normale spel, inzet 4 voor meerdere combinaties met de jokers en knal er op los met inzet 16 waarbij alle jokers los mystery credits geven.
Random Runner Speel Random Runner gratis!
Hij mocht niet ontbreken vonden wij: de Random Runner! Speel met inzet 1 in het onderspel en zet de autoplay lekker vast. Alle gewonnen prijzen gaan direct naar het bovenspel. Eenmaal aangekomen in het bovenspel tellen de vijf winlijnen, en dat is goed merkbaar.
Club KrisKross Speel Club KrisKross gratis!
Ook zo'n lekkere gouwe ouwe uit de doos van Power JackPot. De Club KrisKross met het onovertroffen zwart/ rood spel is terug! Speel op inzet 1 in het basis spel en naarmate de inzet stijgt, stijgt ook het aantal winlijnen! Superleuke kast die voor velen een nostalgisch gevoel zal oproepen.
Classic Jackpot
The Game Speel The Game gratis!
Een heuse 2009 remake van de oeroude The Game is deze vernieuwde gokkast met nog lekkernijen aan prijzen dan de oorspronkelijke uitvoering. Het lekkere aan deze gokkast is dat je alle oude bekenden tegenkomt! Pak die The Game symbooltjes voor de Mystery! Of speel in het bovenspel en scoor 100 punten op 3 kersjes!
Mistral Speel Mistral gratis!
Kenmerkend voor de Mistral zijn de bankbiljetten en coins die in het topspel bepalen hoeveel punten je scoort. Superleuk zijn de vraagtekentjes in het topspel. Deze leveren je los allemaal een mystery op van maximaal 200 punten! In het onderspel kun je de cirkellijn vullen. En ook hier kun je een vette mystery verwachten wanneer een van de lijnen vol zijn!
Turboplay Speel Turboplay gratis!
Alweer zo een lekkere klassieker: de TuroPlay! Speel op 3 of 4 rollen met een diversiteit aan inzet mogelijkheden. Eenmaal bezig in het topspel ontvangt u voor elk gevallen Joker symbool een vette mystery. Haal je hart op aan een echte topper onder de gokkasten! Extra detail: we hebben de winmeter verhoogd tot 1000 punten!
VIP PowerLounge
JokersTime Deluxe Speel JokersTime Deluxe gratis!
Met de JokersTime Deluxe haal je alle ingredienten in huis voor een spannend rondje spelplezier! In het onderspel kun je met de gebruikelijke inzet van 10 credits per draai een buffer opbouwen om vervolgens je geluk te wagen in het spectaculaire bovenspel met maar liefst 10 rollen!
TurboSpinner XXL Speel TurboSpinner XXL gratis!
De TurboSpinner XXL is de allergrootste broer uit de Timer-familie. Met prijzen die tot 2000 punten oplopen kun je met deze gokkast alle kanten op. Speel je punten naar boven en zet 'm gelijk vast met de unieke autoplay knop. Wanneer in het bovenspel (inzet 50 op 5 winlijnen en inzet 100 op 10 winlijnen) gelijkwaardige fruitjes vallen op de actieve winlijnen kunnen de prijzen oplopen tot 2000 credits.
Random Runner Ultra Speel Random Runner Ultra gratis!
Met de RandomRunner Ultra haal je een hele bekende gokkast naar je huiskamer. Alle bekende elementen zijn aanwezig; de overbekende kroontjes (random waarde tussen de 40 en 2000 credits), het autogamble spel (gokken tussen de 0 en 40 credits) en het wel erg gelikte bovenspel (drie sterren zijn 2000 credits waard. De RandomRunner Ultra is de meest bekende gokkast online en offline!
Tanzoo
Victory Speel Victory gratis!
De Victory is een geweldige kast met een leuk bovenspel. In het bovenspel kunt u spelen voor 4, 8 en 16 punten of u speelt voor de rode of blauwe symbolen of beide. Elke symbool in zicht telt, dus geen winlijnen, maar altijd prijs.
Wild Timer Speel Wild Timer gratis!
De neef van de Old Timer is ook in een nieuw jasje gestoken en heeft naast de basis-elementen die de Old Timer al bezit ook nog een WILD-symbool beschikbaar in het club-spel, waardoor je je kans op prijzen aanzienlijk kunt vergroten.
Revolution Speel Revolution gratis!
De ervaren gokker krijgt een geweldig bovenspel met 40 potten en max.8000 punten. Draaien maar...!
Fruitluck
Running Wild Speel Running Wild gratis!
Running Wild is een kast waar je heerlijk grof op in kunt zetten en waarop je dus ook heerlijk grof kunt winnen. In het bovenspel kun je met een inzet van 5 credits op 3 rollen spelen en met een inzet van 20 credits speel je met 10 winlijnen!
Happy Hour Speel Happy Hour gratis!
Happy Hour is een spel bij uitstek dat zeker in de smaak zal vallen bij de liefhebber van bonus-spelletjes. Je speelt op 3 rollen. In het bovenspel kun je met een inzet van 5 credits of van 10 credits spelen, waarbij je met een inzet van 10 credits kans maakt op het Happy Hour bonusspel!
Gold Lines Speel Gold Lines gratis!
De grote broer van de Gold Lines is geboren en we noemen hem: Gold Lines Deluxe. Niet alleen zijn inzetten zijn groter, maar ook zijn prijzen zijn groter! Speel met een inzet van 5, 10 of 20 credits met respectievelijk 4, 8 of 20 winlijnen: de formule voor veel en grote prijzen!