Warning: Declaration of Page_Overview::getContent() should be compatible with Page::getContent($content = '') in /customers/e/c/b/hoewinik.nl/httpd.www/Page/Overview.php on line 41 Hoe win ik: Online roulette, blackjack, gokautomaten, poker en andere casinospelen
Roulette tips ROULETTE Lees hier meer over de beste tips en technieken voor roulette.


Meer informatie
Doneer via Paypal
Veronica
Veronica poker:
  • Late Night Poker Ace 3: zo: +/- 00.15 uur.
  • Poker After Dark: ma t/m za: +/- 02.00 uur.
  • Premier League 3: ma: +/- 00.00 uur

Meer informatie
Poker tips POKER Leer de potten naar je toe te trekken via onze strategiëen en tips.

Meer informatie

Gokautomaten

Hieronder vind je een overzicht van alle Gokautomaten welke aangeboden worden door onze partners.
Via onderstaande buttons is het mogelijk om de Gokautomaten van een partner te bekijken.
Door op een van de spelen te klikken is het mogelijk om deze gratis te spelen.


Slot Plaza
Hot Lines Speel Hot Lines gratis!
Het heetste spel in deze collectie. Speel met vuur zonder je vingers te verbranden!
Andy Cap Speel Andy Cap gratis!
Geniet van de humor die Andy cap u brengt, en win nu grote prijzen met deze fruitmachine
Bingo Reels Speel Bingo Reels gratis!
Haal de jackpot als je de eerste bent BINGO te vormen in de bonus ronde.
Fruitluck
Hellraiser Speel Hellraiser gratis!
De nieuwste Fruitluck fruitautomaat is de Hellraiser bij deze kast draait het om de bellen vermomd als duiveltjes. Wanneer je er drie van in het zicht hebt start het echte bovenspel maar wordt het oppassen voor de Hellraiser symbolen.
Double Sixteen Speel Double Sixteen gratis!
Double Sixteen is een sensationele gokkast die je in de betere speelhallen tegen zult komen en vanaf nu dus ook op het internet.
Club Spinner Speel Club Spinner gratis!
Club Spinner is een geweldige 4-rollen machine, die met zijn 8 potten garant staat voor een heerlijke gok-sensatie!
Power JackPot
Liberty Speel Liberty gratis!
De Liberty heeft alles wat een leuke gokkast in zich moet hebben. Een onderspel, matrix spel, gokfunctie en een steengoed bovenspel. Speel met een inzet van 1 credit en verzamel punten in het onderspel. Bij een prijs kan er gegokt worden door op de startknop te drukken.
StarBurst Speel StarBurst gratis!
Speel in het benedenspel en verzamel op de extra rollen sterren. Wanneer een ster op de winlijn valt vult automatisch de sterrenmeter zich van de bijbehorende kleur. Is de sterrenmeter vol dan valt de mysterie prijs!
WildStars Speel WildStars gratis!
We hebben er niet lang over hoeven na te denken; de WildStars is (op veler verzoek) in het leuke spelaanbod van PowerJackPot opgenomen. Een beetje speler kent de WildStars natuurlijk al van de vele speelhallen waar hij ooit de sterren van de hemel speelde!
Tanzoo
Supatron Speel Supatron gratis!
Een topper die nog steeds te vinden is in elke gokhal. Het bovenspel kent veel variaties en de kop / munt op deze kast biedt veel mogelijkheden. Ook deze gokkast heeft 2 Jackpots!
Graffiti Speel Graffiti gratis!
De Graffiti, een spannende gokkast met een kopmunt spel, boven en onder spel en een extra bonus fruit spel. Spaar de fruitjes voor extra prijzen. Ook is het mogelijk gewonnen punten op te slaan in de winbank zodat u ze later naar boven of beneden kunt zetten.
Red Yellow Speel Red Yellow gratis!
gehalte aan spelelementen en verbluffende graphics. Het fantastische aan deze kast is dat het bovenspel 27 winlijnen bevat en maar liefst tot 1000 credits op de clubmeter, met 50 potten, reikt.
NedBet
Wheel-O-Fortune Speel Wheel-O-Fortune gratis!
Nog niet eerder vertoond, maar wel gedaan door NedBet: Het rad van fortuin ligt binnen handbereik! Win tot 500 euro in een enkele draai!!! We heten je van harte welkom bij de enige echte Wheel-O-Fortune!
Simply Wild Speel Simply Wild gratis!
De Simply Wild is een echte topper! Met zijn 16 winlijnen heb je al flinke kans dat er mooie prijscombinaties vallen, maar door de toevoeging van de Wild-symbolen is er werkelijk geen stoppen meer aan!
Pharaoh's Gold Speel Pharaoh's Gold gratis!
Onlangs is bij een opgraving in het westelijke deel van Egypte een briljante ontdekking gedaan: Ook Egyptenaren waren gek op een gokje! Archeologen haalden heel voorzichtig een technologisch wonder uit de grond.
VIP PowerLounge
JokersTime Deluxe Speel JokersTime Deluxe gratis!
Met de JokersTime Deluxe haal je alle ingredienten in huis voor een spannend rondje spelplezier! In het onderspel kun je met de gebruikelijke inzet van 10 credits per draai een buffer opbouwen om vervolgens je geluk te wagen in het spectaculaire bovenspel met maar liefst 10 rollen!
Vertigo Speel Vertigo gratis!
Ons paradepaardje Vertigo is een gokkast die je niet snel over het hoofd ziet! Speel op de 10 rollen in het bovenspel en win maximaal 25600 credits in een enkele draai! Ja, je leest het goed! Dit is nog niet eerder gebeurd in gokkastenland! Speel tot en met een inzet van 450 punten per draai in het topspel en laat de multimix van fruitjes maar stromen!
TurboSpinner XXL Speel TurboSpinner XXL gratis!
De TurboSpinner XXL is de allergrootste broer uit de Timer-familie. Met prijzen die tot 2000 punten oplopen kun je met deze gokkast alle kanten op. Speel je punten naar boven en zet 'm gelijk vast met de unieke autoplay knop. Wanneer in het bovenspel (inzet 50 op 5 winlijnen en inzet 100 op 10 winlijnen) gelijkwaardige fruitjes vallen op de actieve winlijnen kunnen de prijzen oplopen tot 2000 credits.
Classic Jackpot
Turboplay Speel Turboplay gratis!
Alweer zo een lekkere klassieker: de TuroPlay! Speel op 3 of 4 rollen met een diversiteit aan inzet mogelijkheden. Eenmaal bezig in het topspel ontvangt u voor elk gevallen Joker symbool een vette mystery. Haal je hart op aan een echte topper onder de gokkasten! Extra detail: we hebben de winmeter verhoogd tot 1000 punten!
Flash Speel Flash gratis!
Met de bliksemschichtjes is deze Flash een echte topper onder de klassiekers. Deze waanzinnige flash gokkast ziet er niet alleen erg leuk uit maar speelt ook helemaal top! Er vallen zomaar her en der mysteryprijzen als je aan het spelen bent, en dat maakt deze gokkast erg leuk. De winmeter vullen is een makkelijke taak als je je bedenkt dat er reuze veel mooie prijzen te winnen zijn!
Turboreel Speel Turboreel gratis!
Een gouwe oude die niet mocht ontbreken in de lijst van zware jongens onder de gokkasten! Speel in het onderspel met een inzet van 1 of zet je winst over naar het bovenspel en speel met een inzet van 4 of 16 punten. Een gokje wagen klinkt als muziek in de oren. U kent het aanstekelijke wingeluidje vast nog wel!