Warning: Declaration of Page_Tips::getContent() should be compatible with Page::getContent($content = '') in /customers/e/c/b/hoewinik.nl/httpd.www/Page/Tips.php on line 2 Hoe win ik: Tips voor roulette, blackjack, gokautomaten, poker en craps
Veronica
Veronica poker:
 • Late Night Poker Ace 3: zo: +/- 00.15 uur.
 • Poker After Dark: ma t/m za: +/- 02.00 uur.
 • Premier League 3: ma: +/- 00.00 uur

Meer informatie
Poker tips POKER Leer de potten naar je toe te trekken via onze strategiëen en tips.

Meer informatie

Poker tips


 • Jaag niet teveel op straatjes

  Dit kan je veel geld gaan kosten. Als je 6h 7d als hole cards hebt en de flop is 8h 4s As , dan heb je dus een 5h nodig om je straat te maken. Als het duidelijk is dat je tegenstander de Ac heeft geef de pot dan op als er een flinke inzet wordt gemaakt.
 • Kleine hand, kleine pot. Grote hand, grote pot

  Als je hole cards Ac Jh zijn en de flop is Jc 10h 9s , hou de pot dan klein. Ga niet gelijk all-in omdat je top-pair-top-kicker hebt. Je dient wel genoeg te betten om straatjesjagers af te schudden, maar wellicht heeft je tegenstander al een straat en wil je niet al je chips op het spel zetten met je zielige paartje. Aan de andere kant van het spectrum zit jij met de straat en je tegenstander met top-pair-top-kicker. Nu wil je deze speler zo snel mogelijk all-in krijgen aangezien je hand erg sterk is.
 • Ga all-in, maar call geen all-in

  Tenzij je As Ac of Ks Kc als hole cards hebt natuurlijk. Je ziet echter vaak genoeg spelers een all-in callen met Ac Js en tot hun schrik zien dat ze vrijwel kansloos zijn tegen As Kh . Je hebt, zoals gezegd, een sterkere hand nodig om te callen dan je nodig hebt om te raisen of all-in te gaan.
 • Call niet teveel

  Callen is passief en geeft je geen informatie over de hand van je tegenstander. Verhoog als je denkt de sterkste hand te hebben of fold als je denkt dat je verslagen bent.